“Реших да разкрия на дамите силата на женската красота

...
  “Реших да разкрия на дамите силата на женската красота
Коментари Харесай

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG

 

“Реших да разкрия на дамите силата на женската хубост и положителния жанр. Колекциите ми съчетават атрактивни модели и женствени линии с настоящите фешън трендове. Изисканост, комфорт и безупречно качество са главните критерии при изработването на моделите ми ”, съобщи извънредно пред наш кореспондент Наталия Гуркова

 

 

По думите на модерно критици, Queen by NG е марката, в който всяка жена може да открие подобаваща визия за себе си!

 

 

“Създадохме облекла за модерната модерна жена,които са стилни,удобни и красиви с отношение към всеки подробност.Работим в лимитирани серии с цел да запазим уникалността на всяка наша клиентка ”, посочи хубавицата.

 

 

Моделите съчетават характерността на дизайнерския почерк,обединяващ модерното с класиката. В сбирките са употребявани разнообразни материи като дантела,шифон,пайети,неопрен,мрежи и разнообразни принтове! Цветовата гама също е разнообразна -като стартираме от непреходните черно и бяло,златно и сребърно,синьо,червено, лила и стигнем до настоящия за годината цвят – маджента.

 

 

Линията на роклите варира от класическата права кройка, преминавайки към фееричните свободни модели, до по този начин нашумялата сега Барби визия.

 

 

 

“Нашата задача е да прави визията Ви неповторима, разпознаваема и запаметяваща се. Доверете ни се! ”, приканва нежните създания носителката на “Мис България ” и добавя, че елегантността, класата и практичността са водещи условия при основаването на сбирките, защото всяка жена заслужава да се усеща и да наподобява като кралица ”.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР